ua en ru

Прес-служба: в Сєвєродонецьку побили депутата міськради від "Нашого Краю" Шахова

Депутату порвали одяг і завдали ряд тілесних ушкоджень

18 грудня більше десяти молодих людей спортивної статури увірвалися в будівлю Сєвєродонецької міської ради і заблокували вхід до зали пленарних засідань для депутатів від партії "Наш Край", громадських організацій і жителів Сєвєродонецька, бажаючих бути присутніми на засіданні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата.

Згідно з повідомленням, в результаті постраждав депутат від партії "Наш Край" Сергій Шахов. Депутату порвали одяг і завдали ряд тілесних ушкоджень.

Крім цього, згідно з повідомленням, одній з місцевих журналісток зламали руку.

Прес-служба повідомляє, що невідомі прибули в міськраду у супроводі депутата від "Опозиційного блоку" Ігоря Буткова і за його вказівкою перешкоджали роботі Сєвєродонецької міськради.

"Сьогоднішніми діями Оппоблок в черговий раз довів, що не визнає українські закони, боїться демократично налаштованих політиків і продовжує діяти бандитськими методами. Цих людей складно назвати депутатами, а тим більше тими, хто прийшов захищати інтереси сєвєродончан, а не банально пиляти і без того порожній бюджет Сєвєродонецька", - прокоментував подію Шахов.

Прес-служба зазначає, що депутати вже подали відповідні заяви в правоохоронні органи.

Крім того, депутати від партії "Наш Край" офіційно звернулися до мера Сєвєродонецька Валентину Козакову з вимогою проводити пленарні засідання у великому залі ДК "Будівельників", щоб засідання були прозорі і відкриті для громадськості.

На думку депутатів, це дасть можливість публічно приймати важливі і потрібні для Сєвєродонецька рішення.

Сесію Сєвєродонецької міської ради, у зв'язку з подіями, перенесли на понеділок 21 грудня.

Нагадаємо, Сєвєродонецька міська виборча комісія Луганської області на засіданні 18 листопада 2015 р. прийняла рішення про позбавлення депутатського мандата Сергія Шахова,, який пройшов у Сєвєродонецька міська рада від партії "Наш край" на місцевих виборах 25 жовтня.