ua en ru

Прем'єр-ліга уклала контракт з IMG щодо передачі ліцензії на реалізацію міжнародних медіа-прав чемпіонату України.

Прем'єр-ліга уклала контракт з компанією IMG щодо передачі ліцензії на реалізацію міжнародних медіа-прав чемпіонату України по всьому світу. Про це сьогодні повідомив на прес-конференції президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов, передає кореспондент РБК-Україна. «Відповідно до досягнутих домовленостей, формула співробітництва між Прем'єр-лігою та IMG передбачає гарантовану ліцензійну винагороду за можливість ексклюзивної реалізації медіа-прав. Виробництво трансляції та огляд турів здійснюватиме телеканал «Футбол» - офіційний телетранслятор Прем'єр-ліги на території України», - сказав він.

Починаючи з листопада 2009 р. компанія IMG просуває трансляції українського елітного футбольного дивізіону на міжнародний медіа-ринок (за винятком Росії), права для території якої Прем'єр-ліга буде реалізовувати самостійно.

Завдяки співпраці з IMG матчі Чемпіонату України з футболу вже дивляться у Вірменії та Польщі. З сезону 2010/2011 IMG буде також реалізовувати у світовому телевізійному просторі огляди турів чемпіонату. Термін дії контракту закінчується влітку 2012 р.

Компанія IMG була заснована у 1960 р., ставши одним з перших компаній в галузі спортивного маркетингу і зараз має понад 60 офісів в 30 країнах світу. Клієнтами і партнерами компаній є провідні футбольні ліги, національні футбольні асоціації і топ - клуби.