ua en ru

Переваги гривневого торгівельного рахунку від компанії xDirect на ринку форекс

Компанія xDirect запустила на форекс інноваційний продукт - гривневі рахунки.В нинішній економічній ситуації В Україні багато трейдерів стикаються з труднощами при поповненні своїх торгових рахунків. Більшість рахунків відкрито в доларах, а їх зараз не те, що купити, навіть зняти з депозитів вельми проблематично.

Переваги гривневого торгівельного рахунку від компанії xDirect на ринку форекс

Компанія xDirect запустила на форекс інноваційний продукт - гривневі рахунки.

В нинішній економічній ситуації В Україні багато трейдерів стикаються з труднощами при поповненні своїх торгових рахунків. Більшість рахунків відкрито в доларах, а їх зараз не те, що купити, навіть зняти з депозитів вельми проблематично.

Намагаючись допомогти клієнтам у цій ситуації, компанія xDirect запустила гривневі рахунки. Клієнт з легкістю може поповнити свій торгівельний рахунок на форекс гривневими банківським переказом, через «Приват 24» або через термінали Приват Банку. Всі торгові операції проводяться в гривнях. В даний момент для клієнтів компанії, які відкрили гривневі рахунки на суму від 100 000 грн., проводиться акція, за умовами якої xDirect нараховує 24% річних на «вільну маржу» торгового рахунку на форекс, що дозволяє зменшити інфляційні ризики.

Будучи податковим агентом на території України, компанія xDirect уповноважена стягувати прибутковий податок з прибутку клієнта, що дозволяє клієнтові не звертатися в податкову службу, для декларації доходів, все відбувається автоматично. Також перевагою компанії є те, що гроші клієнтів і компанії застраховані провідної страхової компанії України СК «UNIQA».

Працюючи більше 10 років на ринку форекс в Україні, компанія xDirect завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта, надаючи всебічну допомогу і підтримку.