ua en ru

Представники ОРДЛО повернули тіло загиблого військового на підконтрольну Україні територію

Представники ОРДЛО повернули тіло загиблого військового на підконтрольну Україні територію Фото: український військовий (mil.gov.ua)

Представники гуманітарного проекту Збройних сил України "Евакуація 200" добилися повернення тіла загиблого

Представники окремих районів Донецької та Луганської областей повернули тіло загиблого українського військового. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після тривалих і складних переговорів представники гуманітарного проекту Збройних сил України "Евакуація 200" добилися повернення тіла загиблого захисника на підконтрольну Україні територію", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 12 лютого, під час виконання бойового завдання по спостереженню за позиціями противника один з військовослужбовців сил антитерористичної операції потрапивши під ворожий мінометний обстріл, загинув. Тіло загиблого військовослужбовця потрапило до незаконним збройним формуванням.

Повідомляється, що передача тіла загиблого військовослужбовця на підконтрольну територію України сталася в районі населеного пункту Щастя, з участю представників "Союзу ветеранів Афганістану Луганщини", ОБСЄ та української сторони СЦКК.

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, в травні повернули тіла загиблих в районі Светлодарской дуги українських військовослужбовців на підконтрольну Україні територію.