ua en ru

Представників вінницької "Самооборони" звинувачують у побитті співробітника ТРЦ "Скай Парк"

На одного зі співробітників охорони торгового центру "Скай Парк" у Вінниці в неділю, 9 листопада, було скоєно напад з боку представників "Самооборони" Вінниці. Про це повідомили представники власника будівлі ТРЦ "Скай Парк" ТОВ "Овертайм".

Як стверджують очевидці, на зупинці до співробітника "Скай Парку" підійшла група людей у камуфляжі і побила його до несвідомого стану. Швидку допомогу потерпілому викликали перехожі.

Повідомляється, що 20-річний молодий чоловік у важкому стані був госпіталізований в 2-гу міську лікарню Вінниці. За попередньою інформацією, йому завдано тілесні ушкодження, травми внутрішніх органів, струс мозку. Інформація про інцидент передана в місцеві правоохоронні органи.

Як стверджують співробітники охоронної компанії та представники власника будівлі ТОВ "Овертайм", під час захоплення торгово-розважального центру 21 жовтня 2014 р. і після цього, їм надходили погрози від вінницької "Самооборони".

Нагадаємо, раніше представники власника будівлі ТОВ "Овертайм" повідомили, що 21 жовтня колишні орендарі ТРЦ "Скай Парк" - представники компанії ТОВ "Магіцентр" за участю працівників ДСО та вінницької " Самооборони" здійснили збройний напад на будівлю. Відзначається, що представники "Самооборони" продовжують утримувати під цілодобовим контролем будівлю і прилеглу територію. У ТОВ "Овертайм" підкреслюють, що колишній власник ТРЦ підозрюються в шахрайських схемах, пов'язаних з фіктивним банкрутством ТРК з метою неповернення близько 350 млн грн боргу.

"Досі невідомі результати розслідування правоохоронними органами збройного захоплення ТРЦ і стрільби на вул. Соборній 21 жовтня. Ці ж люди продовжують безкарно знаходиться в місті, здійснюють напади на громадян, несуть загрозу громадському порядку, життю мешканців міста", - повідомили в ТОВ "Овертайм" .

На початку листопада арбітражний керуючий ТОВ "Овертайм" Василик В. В. звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням взяти ситуацію під контроль і направити її рішення в рамках чинного законодавства.