ua en ru

Представника УКБС обрано заступником голови Громадського Комітету з моніторингу виконання законодавства у сфері підприємництва.

Представника Асоціації "Український Кредитно-Банківський Союз" обрано заступником голови Громадського Комітету з моніторингу виконання законодавства у сфері підприємництва за напрямом - банківська діяльність, повідомляє прес-служба асоціації.

Зазначений орган створено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 р. № 80. Він буде опікуватися проведенням громадського моніторингу виконання законодавства з питань розвитку та підтримки підприємництва, здійсненням аналізу застосування та виконання законодавства центральними органами виконавчої влади і органами місцевого самоврядування. А також інформуванням прем'єр-міністра України, керівників центральних органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування про виявлені факти невиконання законодавства та оприлюдненням таких фактів.

Таким чином УКБС матиме важелі впливу на недобросовісних урядовців у разі порушення чи невиконання ними чинного законодавства під час вирішення галузевих проблем фінансових установ.