ua en ru

Голова КААС А.Денисов заявив, що покине своє робоче місце в разі, якщо депутати від Партії регіонів заважатимуть йому працювати.

Голова Київського апеляційного адміністративного суду Анатолій Денисов заявив, що покине своє робоче місце в разі, якщо депутати від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв та Валерій Бондик перебуватимуть у його приймальні і заважатимуть йому працювати. Про це він заявив біля свого кабінету, передає кореспондент РБК-Україна.

В свою чергу вищезгадані народні депутати заявили, що мета їхнього перебування в суді - примусити керівника суду виконати норму законодавства, яка передбачає запровадження автоматизованого розподілу справ у суді, починаючи з 1 січня ц.р.

Нагадаємо, сьогодні А.Денисов повідомив, що нардепи від Партії регіонів Юрій Мірошниченко і Валерій Бондик близько 8:00 приїхали до суду і заблокували його нормальну роботу. Пізніше до них приєднався нардеп від ПР Ельбрус Тедеєв. Прес-служба БЮТ повідомляла про те, що нардепи зламали базу даних на комп'ютері А.Денисова.

Заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман сьогодні заявила, що повідомлення про блокування суду не відповідають дійсності. За її словами, сьогодні у першій половині дня Ю.Мірошниченко був на прес-конференції, тому не міг бути у суді.

Нагадаємо також, що сьогодні в Апеляційному адміністративному суді було призначено розгляд двох позовів: позов прем'єр-міністра Юлії Тимошенко проти ЦВК про реєстрацію грузинських спостерігачів, а також скарги Віктора Януковича про нібито незаконну агітацію, повідомляла прес-служба БЮТ.