ua en ru

Підприємцям Київської області обіцяють спростити бюрократію у відносинах з держорганами

Підприємцям Київської області обіцяють спростити бюрократію у відносинах з держорганами

В Києві відбулись позачергові Загальні збори ВГО "Асоціація платників податків України" в Київській області. Відповідний захід відбулося сьогодні, 29 березня.

Голова київського обласного відділення "Асоціації платників податків України" Гліб Лобов заявив про те, що організація планує максимально спростити спілкування бізнесу і контролюючих структур.

"В асоціацію прийшли нові люди. Ми збираємося зробити так, щоб підприємці Київської області не мали проблем з податковою, митницею та іншими перевіряючими органами. Ми постійно спілкуємося з підприємцями всіх напрямків, хто представлений в Київській області. Наша мета - доносити всі їхні проблеми, побажання в Українську асоціацію платників податків, яка вже виступає із законодавчою ініціативою. Вже сьогодні до нас надходить досить багато заяв як від представників малого та середнього, так і великого бізнесу. Сьогодні корупція і бюрократія повинні піти з відносин між бізнесом і контролюючими держструктурами",- заявив Гліб Лобов.

На конференції було підписано Меморандум про співпрацю між Державною фіскальною службою, Державною митною службою, та "Асоціацією платників податків України".

У роботі конференції також взяв участь Президент Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" Грігол Катамадзе, який заявив, що реформувати країну можливо тільки при роботі команди однодумців у всіх органах.

"Ми останні 10 місяць знаходимося на платформі лібералізації економіки. Ми відстоюємо ці реформи послідовно, крок за кроком. Як тільки ви побачите, що будь-які Ваші звернення не просто не залишаються без відповіді, а ви реально отримуєте результат від участі, то, я думаю, все більше і більше людей буде примикати до асоціації", - поділився Грігол Катамадзе.

Підприємцям Київської області обіцяють спростити бюрократію у відносинах з держорганамиПідприємцям Київської області обіцяють спростити бюрократію у відносинах з держорганами

В рамках позачергових Загальних зборів було розглянуто кількісний і персональний склад Ради ТВ ВГО АППУ в Київській області, переобрано та затверджено склад Ревізійної комісії та затверджено зміни до Положення ТВ ВГО АППУ в Київській області в частині зміни місцезнаходження.