ua en ru

Пропозиція "Удару" щодо зняття деяких мажоритарщиків від "Батьківщини" є провокацією, - Ляпіна

Кандидат від об'єднаної опозиції "Батьківщина" по 216 окрузі в Києві Ксенія Ляпіна вважає грубою провокацією заяву партії "Удар" щодо необхідності зняття деяких кандидатів від "Батьківщини". Про це повідомляє прес-служба Ляпіної.

"Оприлюднена сьогодні заява партії "Удар" з пропозицією до об'єднаної опозиції зняти кандидатів, які сьогодні згідно всіх даних соціологічних досліджень перемагають в своїх округах, є грубою передвиборчою провокацією представників цієї політичної сили, яка була ні з ким не погоджена ні у раді об'єднаної опозиції, ні у ВО "Батьківщина", - заявила Ляпіна.

"Оголосивши свою ультимативну заяву, партія "Удар" свідомо зриває переговори по узгодженню кандидатів у 11 із 13 київських виборчих округів, де було вкрай необхідно об'єднати зусилля у боротьбі проти масового підкупу виборців з боку діячів "молодої команди" Черновецького та інших кандидатів від влади", - вважає вона.

При цьому Ляпіна стверджує, що має у своєму окрузі вищий рейтинг, ніж кандидат від "Удару" Олексій Давиденко. Зазначимо, що "Удар" пропонує "Батьківщині" зняти кандидатуру Ляпіної на користь Давиденка.

Читайте також: "Удар" зняв на користь "Батьківщини" 26 кандидатів, з них тільки двох по Києву