ua en ru

Правопорядок під час інавгурації Президента України будуть забезпечувати 3,3 тис. правоохоронців

У Києві для охорони громадського порядку, безпеки перших осіб держави, офіційних делегацій і громадян під час проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією Президента України, буде задіяно понад 3,3 тис. правоохоронців, які будуть нести службу в посиленому режимі.

У Києві для охорони громадського порядку, безпеки перших осіб держави, офіційних делегацій і громадян під час проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією Президента України, буде задіяно понад 3,3 тис. правоохоронців, які будуть нести службу в посиленому режимі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України в м. Києві.

"Враховуючи масштабність події, працівники київської міліції будуть співпрацювати з представниками управління державної охорони, Служби безпеки України, громадськими формуваннями, організаціями та ін. Правоохоронці закликають громадян ставитися з розумінням до деяких можливих незручностей, пов'язаних із перекриттям вулиць, вести себе терпимо, цивілізовано, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку", - йдеться в повідомленні.