ua en ru

Правоохоронці затримали вбивць власника мережі стоматологічних клінік, - Крищенко

Правоохоронці затримали вбивць власника мережі стоматологічних клінік, - Крищенко Фото: Андрій Крищенко

Правоохоронці затримали 4 безпосередніх виконавців вбивства

Співробітники Національної поліції України затримали виконавця та організатора вбивства власника мережі стоматологічних клінік, яке відбулося в центрі Києва влітку минулого року. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Нацполиции Києва Андрій Крищенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"28 числа були затримані 4 безпосередніх виконавця цього вбивства. Затримання відбувалися на території міста Київ і в Чернігівській області. Були вилучені речові докази", - заявив Крищенко.

За словами Крищенко, всі виконавці були заарештовані судом і фактично вже третій тиждень перебувають у слідчому ізоляторі. Організатор вбивства, який керує діями виконавців, був затриманий 20 квітня.

"Основною версією мотивів вбивства є особисте життя потерпілого і конфлікти, які він за кілька років до вчинення злочину. Всі затримані віком до 30 років, спортсмени, які раніше працювали в охоронних структурах", - сказав він.

Нагадаємо, 1 липня 2016 в Печерському районі Києва двоє невідомих на мотоциклах скоїли кілька пострілів у громадянина, який був власником мережі стоматологічних клінік.

Також раніше Крищенко повідомляв, що Національна поліція України значно просунулася у розслідуванні вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.