ua en ru

Правоохоронці розшукують зловмисника, вчинившого стрілянину у Києві

Правоохоронці розшукують зловмисника, вчинившого стрілянину у Києві Фото: МВС

Зловмисник тричі вистрілив у киянина із травматичної зброї

Правоохоронці розшукують зловмисника, який вчинив стрілянину у Києві. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України у місті Києві.

"Міліція розшукує зловмисника, який стріляв у киянина із травматичної зброї. В Оболонському районі міста невідомий двічі вистрілив чоловіку у ногу. Постраждалий перебуває у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, до чергової частини Оболонського районного управління ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення, що у дворі будинку лежить чоловік у крові. На місці події негайно прибули правоохоронці. Постраждалий розповів, що він відчиняв багажник автомобіля, коли до нього ззаду підбіг чоловік, тричі вистрілив і втік. У результаті потерпілий отримав два непроникаючі поранення стегна. Його доставили у лікарню, де медики вилучили дві гумові кулі.

"Міліція відпрацювала прилеглу до місця злочину територію, опитала свідків і очевидців. З місця події вилучено три гільзи від травматичної зброї, які направлено на балістичну експертизу", - повідомляють у прес-службі.

Як зазначається, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне пошкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці проводять заходи для встановлення та затримання зловмисника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вночі 14 вересня у Києві пасажир вистрілив у таксиста.