ua en ru

Правоохоронці запобігли теракт в Станиці Луганській

Правоохоронці запобігли теракт в Станиці Луганській Фото: правоохоронці попередили теракт у Станиці Луганській

Бойовики планували скоїти підрив КПП

Співробітники кримінальної поліції ГУНП України в Станиці Луганській спільно з працівниками СБУ учора, 2 лютого 2016 року, попередили теракт у відділі прикордонної служби, який планували скоїти бойовики так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР). Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Луганській області.

Бойовики ЛНР планували скоїти підрив КПП відділу прикордонної служби.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів у напівзруйнованому будинку в смт. Станиця Луганська, що належить чоловіку, який на даний час є працівником "поліції" ЛНР, правоохоронці виявили дерев'яний ящик, накритий камуфльованою курткою. З ящика вилучено чотири ручні гранати, 49 набої та дві металеві банки ємкістю 100 гр. кожна, наповнені порохом.

Правоохоронці запобігли теракт в Станиці Луганській

Фото: бойовики планували теракт в Станиці Луганській

Зазначається, що вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт внесено до ЄРДР та кваліфіковано за ст. 15, ст. 258 КК України (Замах на скоєння терористичного акту).

Нагадаємо, раніше поблизу лінії розмежування в Донецькій області в лісосмузі на розтяжці підірвалися два мешканця Костянтинівки, постраждалі доставлені в лікарні з мінно-вибуховими травмами.