ua en ru

Правоохоронці оголосили колишньому ватажку бойовиків Безлеру про підозру у вбивстві

Правоохоронці оголосили колишньому ватажку бойовиків Безлеру про підозру у вбивстві Фото: В'ячеслав Аброськін

В поліції нагадали, що в липні 2014 року в Інтернеті з'явилося відео, на якому Безлер на прізвисько "Біс" "опитує полоненого українського військовослужбовця

Українські правоохоронці оголосили колишньому ватажкові бойовиків в Горлівці Ігорю Безлеру про підозру у вчиненні умисного вбивства за попередньою змовою з групою осіб. Про це на Facebook повідомив начальник головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"10 листопада 2015 Ігор Безлер 1965 року народження, який вже знаходиться в розшуку за ст. 258, був повідомлений про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п.п. 3, 12 ч.2 ст. 115", - написав він.

Відзначається, що Ігор Безлер оголошений у розшук за злочин загальнокримінальної характеру - за вчинення умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб.

Аброськін підкреслив, що в липні 2014 року в Інтернеті з'явилося відео, на якому Безлер на прізвисько "Біс" "опитує полоненого українця.

"Після допиту свідків і очевидців, які перебували в один час з Олексієм в полоні у бойовиків в Горлівці, встановлено, що Безлер розстріляв Кудрявцева", - додав Аброськін.

Нагадаємо, Національну поліцію в Донецькій області очолив Аброськін.