ua en ru

Правоохоронці кваліфікували підрив прикордонників на міні у Луганській області як теракт

Правоохоронці кваліфікували підрив прикордонників на міні у Луганській області як теракт Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

У Станично-Луганському районі двоє прикордонників підірвались на міні

Правоохоронці кваліфікували підрив прикордонників на міні у Луганській області як теракт. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Луганської області.

Як зазначається, подія сталася вчора, 28 вересня у Станично-Луганському районі - на міні підірвались прикордонники відділу прикордонної служби "Герасимівка" Луганського прикордонного загону.

"Встановлено, що поблизу залізничної станції "Ільєнко" Станично-Луганського району 28.09.2017 приблизно о 17:00 під час несення своїх службових обов’язків з чергування внаслідок вибуху боєприпасу (за попередньою інформацію - міна ТМ) інспектор та дільничний інспектор зазначеного відділу прикордонної служби загинули на місці від отриманих тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, що призвів до загибелі людей).

Нагадаємо, у четвер, 28 вересня, близько 17 години, на ділянці відділу "Станично-Луганське" на невідомому вибуховому пристрої підірвалися 2 військовослужбовців зі складу прикордонного наряду.