ua en ru

Уряд зробив все для підготовки виборчих дільниць до проведення виборів, - Азаров

Уряд зробив все для якісної підготовки виборчих дільниць до проведення виборів народних депутатів до Верховної Ради України. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров 26 жовтня під час огляду роботи однієї з виборчих дільниць у Печерському районі м. Києва, передає прес-служба Кабміну.

"Уряд зробив все можливе і забезпечив виборчі дільниці всім необхідним та підготував їх до виборів", - заявив Азаров під час огляду виборчої дільниці.

Глава уряду ознайомився з роботою веб-камер.

"Я переконався, що веб-камери працюють чітко, будь-хто матиме можливість спостерігати за процесом голосування як на дільниці, та і перебуваючи поза нею, через мережу Інтернет", - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр підкреслив, що встановлення веб-камер унеможливить фальсифікацію виборів.

"Будь-які байки, будь-які розповіді, що вибори можуть бути сфальсифіковані, безпідставні, адже будь-які фальсифікації повністю виключаються технологічно", - сказав Азаров.

Також, за його словами, прозорості виборчого процесу сприятиме велика кількість спостерігачів.

Микола Азаров вкотре запевнив, що вибори до парламенту пройдуть вільно, чесно, демократично. Також глава уряду поінформував, що сьогодні він зустрінеться з керівниками місії міжнародних спостерігачів. При цьому він додав, що в Україні зареєстровано майже 4 тис. міжнародних спостерігачів, які вже працюють в усіх регіонах України.

Читайте також: ПР буде вести паралельний підрахунок голосів на виборах до ВР

Нагадаємо, в Україні завершується виборча кампанія, 28 жовтня відбудеться голосування за кандидатів до парламенту VII скликання.