ua en ru

ПР сподівається набрати на виборах 32-35% по списку і близько 70% по мажоритарних округах, - Тігіпко

Партія регіонів (ПР) сподівається набрати на виборах 32-35% по списку і близько 70% по мажоритарних округах. Про це сьогодні в Києві заявив заступник голови партії Сергій Тігіпко, передає прес-служба Донецької обласної організації ПР.

"Ми сподіваємося набрати близько 32-35% по списку і близько 70% - по мажоритарних округах і вийти на формування більшості Партією регіонів", - повідомив Тігіпко.

Читайте також: ПР набирає за партійними списками близько 33% голосів, - КМІС

Політик підкреслив, що, виходячи з рейтингів, ПР мінімум на 7 процентних пунктів випереджає конкурента, який займає друге місце. Він відзначив, що в таких умовах ПР більше інших політсил зацікавлена в прозорості і чесності виборів.

"Серйозних порушень, які могли б вплинути на хід виборів, я не спостерігаю, їх просто немає. І ми все зробимо для того, щоб їх і не було", - сказав Тігіпко.

Відносно мажоритарних округів, політик зазначив, що ПР висунула там дуже сильних кандидатів. "Дуже багато людей могли би йти за списком ПР, тим не менш, ми порахували, що сильні люди потрібні на мажоритарці", - розповів він.

Нагадаємо, вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня 2012 р.