ua en ru

Позиція Ляшко вірна: від бійки зі зрадниками відмовлятися не треба, - Корчинський

Зрада - дуже поширена в Україні біда, щоб ставитися до неї терпимо. Так на своїй сторінці у соцмережі Facebook прокоментував бійку лідера Радикальної партії Олега Ляшка з його колишнім однопартійцем, екс-командиром батальйону "Айдар" Сергієм Мельничуком політичний діяч Дмитро Корчинський.

"Мельничук, який своїм мандатом повністю зобов'язаний Ляшку, перекинувся до "напівватної" групи олігарха Ігоря Єремєєва "Воля народу", яка за своїм бекграундом і політичною позицією близька до "Опозиційного блоку". Це погано, адже це кидає тінь на всі добровольчі рухи. Будуть говорити: колишній комбат продався тим, проти кого воював", - зазначив Корчинський.

Корчинський висловив жаль, що у Верховній Раді не впроваджено механізм боротьби з "тушками". "Не залишається нічого іншого, крім як силою викидати таких із сесійної зали. В минулому скликанні це намагалися робити "свободівці" з тушками, які перебігали до регіоналів, в нинішньому це робить фракція Ляшко з тими, хто перебігає до нащадків регіоналів", - додав він.

Однак, політик висловив упевненість, що від бійки зі зрадниками відмовлятися не потрібно.

Нагадаємо, 3 березня в Раді побилися нардепи з Радикальної партії з колишнім однопартійцем Мельничуком. Ляшко назвав екс-комбата "Айдара" "тушкою", бо той пройшов у Раду за списками Радикальної партії, а зараз приєднався до лав групи "Воля народу" Ігоря Єремєєва.