ua en ru

Пожежа в літньому таборі в Одесі: у мережі з'явилося відео з камери пожежника

Пожежа в літньому таборі в Одесі: у мережі з'явилося відео з камери пожежника Фото: пожежа (Pixabey)

Запис був опублікований 17 вересня

У мережі з'явилося відео з нагрудної камери одного з пожежників, які працювали над гасінням пожежі у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі. Відеозапис був опублікований в неділю, 17 вересня на каналі I am a Man Fireman YouTube.

Як повідомлялося раніше, пожежа в дитячому таборі Одеси виникла в ніч на суботу, 16 вересня 2017 року. В ході гасіння пожежі рятувальники виявили тіла трьох дітей, ще двоє дітей були госпіталізовані. За фактом події поліція порушила кримінальну справу.

Пізніше радник начальника ГУ Нацполиции в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що у справі про пожежу в дитячому таборі оголосили підозра двом посадовим особам.

"На сьогоднішній вечір підозру оголошено двом посадовим особам дитячого закладу, це директор і відповідальний за пожежну безпеку, також ці особи затримані в порядку статті 208 КПК, запобіжний захід - за рішенням суду", - йдеться в повідомленні.

Форостяк додав, що інформація про вручення підозри керівнику творчого колективу дитячого табору не відповідає дійсності.

Нагадаємо, Зубко проведе в Одесі оперативний штаб ДСНС через пожежу в дитячому таборі.