ua en ru

З'явилися перші зображення седана Mercedes-Benz CLA

Видання Autoblog опублікувало перші офіційні зображення седана Mercedes-Benz CLA, на яких зовнішність моделі вперше показана без камуфляжу. Публічний дебют новинки відбудеться в середині січня наступного року на моторшоу в Детройті.

Компактний седан отримає платформу п'ятидверного хетчбека A-Class нового покоління - у двох моделей буде однакова колісна база, але габаритна довжина четирехдверка збільшиться приблизно на 30 сантиметрів і перевищить 4,6 метра. Mercedes-Benz CLA буде пропонуватися в модифікаціях з переднім і повним приводом.

У гамму двигунів новинки спочатку увійдуть тільки чотири двигуни: три бензинових, розвиваючих 122, 156 і 211 кінських сил, а також 170-сильний дизель.

Пізніше, до середини 2013 року, дебютує «заряджений» варіант CLA. Він отримає чотирициліндровий дволітровий турбомотор потужністю 350 кінських сил (450 Нм). За попередніми даними, седан зможе набирати «сотню» менш ніж за п'ять секунд. Максимальна швидкість буде обмежена електронікою на позначці 250 кілометрів на годину.