ua en ru

Стрілянина в Одесі: у мережі з'явилися фото збройової майстерні стрілка

Стрілянина в Одесі: у мережі з'явилися фото збройової майстерні стрілка Фото: стрілянина в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

У квартирі злочинця були затримані двоє раніше судимих громадян

У п'ятницю, 19 січня, поліція опублікувала фотографії збройової майстерні Валентина Дорошенко, який влаштував стрілянину в Одесі. Про це повідомляє видання "Думська".

"Майстерня знаходилася в замаскованому погребі під його будинком. У ній виявили кілька верстатів, включаючи токарний і свердлувальний, заготовки для зброї, два готових пістолета-кулемета, що відрізняються від того, який використовував злочинець, і пістолет", - зазначає видання.

Також повідомляється, що в квартирі злочинця були затримані двоє раніше судимих громадян.

Стрілянина в Одесі: у мережі з'явилися фото збройової майстерні стрілкаСтрілянина в Одесі: у мережі з'явилися фото збройової майстерні стрілкаСтрілянина в Одесі: у мережі з'явилися фото збройової майстерні стрілка

Нагадаємо, 19 січня під час стрілянини в Одесі постраждали троє поліцейських і співробітник Муніципальної охорони. Стрілянина сталася в другій половині дня в центральній частині міста по вулиці Новосельського, 48. До приїзду поліції стрілець убив свого спільника. В ході поліцейської операції стрілок був ліквідований.

Відзначимо, в лікарні помер один з поліцейських, постраждалих в результаті стрілянини в Одесі.