ua en ru

Повторні тести на коронавірус у гравців "Олімпіка" виявились негативними

Повторні тести на коронавірус у гравців "Олімпіка" виявились негативними Фото: футболісти "Олімпіка" (facebook.com/pg/fcolympicdonetsk)

Гравці здали аналізи в іншій клініці

Футболісти донецького клубу "Олімпік" повторно пройшли тестування на наявність коронавірусної інфекції. Всі результати виявилися негативними.

Про це повідомляє Футбол News.

Зазначається, що гравці здавали аналізи в іншій клініці.

На вихідних донецький клуб повідомив про наявність інфекції у двох учасників команди. Пізніше президент клубу Владислав Гельзін заявив про третього зараженого в команді.

Результати команда отримала у Луцьку, де мав відбутися матч 27 туру української Прем'єр-ліги проти львівських "Карпат". Через це поєдинок було перенесено на невизначений термін, а команді довелось повернутись додому та перебувати в ізоляції до отримання результатів повторного тестування, що мало відбутися у вівторок, 23 червня.

Нагадаємо, що наприкінці травня в "Карпатах" виявили позитивні результати тестів на коронавірус серед футболістів і персоналу команди.

В середині червня львів'яни вийшли з вимушеного 15-денного карантину, ще 8 гравців залишаються на самоізоляції.

"Карпати", які посідають останнє місце в турнірній таблиці УПЛ і відстають від рятівної 11 позиції на п'ять очок, пропустили три матчі.