ua en ru

Споживачі "Дніпропетровськгаз Збуту" заборгували 2,4 млрд гривень за газ

Споживачі "Дніпропетровськгаз Збуту" заборгували 2,4 млрд гривень за газ Газовий вентиль (kmu.gov.ua)

Для клієнтів компанії під час карантину спростили доступ до єдиного онлайн-сервісу на сайті 104.ua

Cтаном на 1 травня 2020 року клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" заборгували за газ 2,4 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"І це незважаючи на зменшення витрат на блакитне паливо в період опалювального сезону, через здешевлення енергоносія та теплу зиму. А також можливість сплатити за послуги газопостачання в період карантину з дому, за допомогою онлайн-сервісів", - йдеться в повідомленні.

Всього ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" заборгували 403 тис. жителів області. З них майже 60 тис. споживачів мають борг від 1 до 5 тис. грн, а 593 неплатника накопичили борги на суму понад 10 тис. гривень.

"Під час карантину компанія не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасну оплату послуг газопостачання, адже ми розуміємо, з якими труднощами зіткнулися наші клієнти. У той же час просимо споживачів не накопичувати борги, тому що мораторій на відключення газопостачання закінчиться разом з карантинними обмеженнями", - каже в.о. директора ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Надія Савочкіна.

За словами прес-служби, оплатити газ дистанційно клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" можуть за допомогою онлайн-сервісів: мобільних додатків 104 Mobile (для Android) і 104 Mobile Light (iOS), а ще чат-бота 7104ua в Viber і в особистому кабінеті на сайті 104.ua.

"Спеціально для клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" під час карантину спростили доступ до єдиного онлайн-сервісу на сайті 104.ua. Щоб створити Особистий кабінет зараз достатньо скористатися експрес-реєстрацією, а саме: подзвонити в контакт-центр і назвати номер особового рахунку. Логін і пароль для входу в Особистий кабінет надішлють смс-повідомленням", - йдеться в повідомленні.