ua en ru

Потерпілого під час вибуху в Ізмаїлі успішно транспортували до Києва

Важко постраждалого в результаті вибуху в кафе Ізмаїла Одеської області успішно транспортовано до Київського центру опікової травми і пластичної хірургії. Про це РБК-Україна повідомив головний лікар Одеського обласного медичного центру Вадим Шухтін.

"Позавчора ми забрали з ізмаїльської лікарні 19-річного потерпілого. Йому була надана допомога і на наступний день на сучасному реанімобілі одної з приватних клінік міста він був доставлений в Київський центр опікової травми та пластичної хірургії", - повідомив головлікар.

"Дорогу він переніс задовільно, етапність госпіталізації дотримана на другому рівні. Стан його оцінюється як стабільно важкий. За моєю інформацією, його вже оперують", - додав керівник медцентру.

Шухтін також повідомив, що дві жінки з п'яти постраждалих перебувають у реанімаційному відділенні медцентру: одна в украй важкому стані, друга - близька до цього стану. Решту трьох людей направили в опікове відділення.

Нагадаємо, 11 січня в результаті вибуху балона з газом в кафе "У фонтана" в центрі Ізмаїла постраждало 9 осіб, з яких п'ятеро - працівники кафе, четверо - відвідувачі.