ua en ru

Останні запаси води в Авдіївці можуть бути вичерпані до завтра, - МінАТО

Останні запаси води в Авдіївці можуть бути вичерпані до завтра, - МінАТО Фото: Авдіївка

У міністерстві заявили, що в Авдіївці може вичерпатися запас води до 5 червня

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МінАТО) заявили, що запас води в Авдіївці Донецької області може бути вичерпаний до завтра, 5 червня 2017 року. Про це повідомила прес-служба МінАТО.

"Зараз резервуар з водою для потреб міста фактично вичерпаний, поки відсутня можливість його наповнити. Таким чином 5 червня Авдіївка може залишитися без води", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, Державна служба України з надзвичайних ситуацій у даний момент розвозить воду по вулицях міста.

Так, додатковий запас води зможуть сформувати 6 червня, коли співробітники Адветистського Агентства Допомоги та Розвитку привезуть в Авдіївку 5 кубометрів води, і 9 червня - ще 7 кубічних метрів. Цього обсягу вистачить, щоб заповнити спеціальні резервуари.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву української сторони Спільного центру з контролю і координації, що бойовики ДНР не надали гарантій безпеки для проведення ремонтно-відновлювальних робіт лінії електропередач для відновлення електропостачання Донецької фільтрувальної станції.