ua en ru

За порядком під час футбольного матчу у Києві 24 лютого стежитимуть понад 2 тис. поліцейських

За порядком під час футбольного матчу у Києві 24 лютого стежитимуть понад 2 тис. поліцейських Фото: НСК "Олімпійський"

Сьогодні на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч між "Динамо" (Київ, Україна) та "Манчестер сіті" (Манчестер, Англія)

У Києві сьогодні, 24 лютого 2016 року, понад 2 тис. працівників поліції забезпечуватимуть правопорядок під час проведення футбольного матчу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"24 лютого 2016 року в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Манчестер сіті" (Манчестер, Англія). У зв'язку з цим правоохоронці посилять заходи безпеки у центральній частині міста", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці підсилять наряди в центральній частині столиці. На вулицях міста будуть нести службу понад 2000 правоохоронців, включаючи спецпідрозділи, вибухотехніків та кінологічну службу.

"Столична поліція закликає вболівальників поводитися цивілізовано, ставитися одне до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій з охорони публічної безпеки. У випадку порушення законодавства, скоєння будь-яких протиправних вчинків, порушники будуть притягнуті до адміністративної чи кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, київське метро в ніч на 25 лютого працюватиме на годину довше через футбол.