ua en ru

Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих від теракту в Брюсселі

Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих від теракту в Брюсселі Фото: Петро Порошенко відреагував на вибух в аеропорту в Бельгії

Президент закликає Європу разом зупинити тероризм

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих від теракту в аеропорту Брюсселя. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"В шоці від смертоносного терористичного акту в серці об'єднаної Європи. Співчуття сім'ям загиблих. Ми повинні зупинити тероризм разом", - зазначив Порошенко.

Також зі словами підтримки виступив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Терористи і ті, хто їх підтримує, намагаються втягнути Європу в страх і сум'яття. Ми підтримуємо наших друзів у Брюсселі", - зазначив Клімкін.

Відзначимо, спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман також висловив співчуття.

"Європа, Україна з вами. При зіткненні з тероризмом ми повинні бути рішучими і згуртованими. Мої найглибші співчуття всім", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Брюсселя сталися два вибухи. За даними ЗМІ, в результаті вибухів загинули 11 людей, проте поліція поки підтверджує інформацію про одну жертву. Також кілька людей отримали поранення. З аеропорту евакуювали людей, аеропорт закритий.

Крім того, стало відомо про ще один вибух в Брюсселі. На цей раз інцидент стався на одній із станцій метро.