ua en ru

Порошенко закликає Раду схвалити секвестр держбюджету-2014

Президент України Петро Порошенко закликає Верховну Раду України схвалити секвестр державного бюджету на 2014 р.

Президент України Петро Порошенко закликає Верховну Раду України схвалити секвестр державного бюджету на 2014 р. Про це йдеться на офіційній сторінці Президента України Петра Порошенко у соцмережі Facebook.

"Верховна Рада зобов'язана й надалі вирішувати питання державної ваги: закон про зміни до державного бюджету, прийняття якого потрібно для фінансування нашої армії, яка сьогодні героїчно захищає нашу державу, а також документи, від яких залежить співпраця з міжнародними фінансовими інституціями. Я закликаю всіх народних депутатів до відповідальної роботи в парламенті з усвідомленням того, що Україна сьогодні бореться за суверенітет, за територіальну цілісність, за саме існування нашої держави, за майбутнє українського народу", - йдеться у заяві Порошенка.

Нагадаємо, сьогодні, 24 липня, народні депутати та представники Кабінету міністрів України домовилися внести поправки в проект змін до державного бюджету на 2014 р. і розглянути цей документ на вечірньому засіданні Верховної Ради України, яке розпочнеться о 16:00.