ua en ru

Порошенко доручив правоохоронцям розслідувати загибель Шеремета

Порошенко доручив правоохоронцям розслідувати загибель Шеремета Фото: президент доручив терміново розслідувати загибель Павла Шеремета

Порошенко заявив, що винні мають бути покарані

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам терміново розслідувати загибель журналіста Павла Шеремета. Про це Порошенко повідомив у своєму Facebook.


"Жахлива трагедія в Києві. Шок - інших слів немає. Знав Павла особисто. Співчуваю рідним і близьким. Доручив правоохоронним органам негайно розслідувати цей злочин. Винні мають бути покарані", - зазначив Порошенко.

Співчуття близьким загиблого журналіста висловив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"День почався з жахливої новини. Сьогодні вранці загинув відомий український журналіст Павло Шеремет. Мої глибокі співчуття близьким, друзям і всім шанувальникам журналістського таланту Павла. Я вже звернувся до правоохоронців з вимогою забезпечити швидке та ефективне розслідування того, що сталося", - Гройсман написав у Facebook.

Нагадаємо, у Києві в результаті вибуху машини загинув журналіст Павло Шеремет. За словами генпрокурора України Юрія Луценка, автомобіль Шеремета вибухнув через невідомого пристрою.