ua en ru

Порошенко доручив надати необхідну допомогу потерпілому в ДТП з його кортежем

Порошенко доручив надати необхідну допомогу потерпілому в ДТП з його кортежем Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко висловив жаль у зв'язку з тим, що автомобіль з його кортежу збив пішохода

Президент України Петро Порошенко доручив надати всю необхідну допомогу потерпілому в аварії за участю автомобіля з президентського кортежу. Про це у Facebook повідомив його прес-секретар Святослав Цеголко.

"Незалежно від сигналу регулювальника, ідеться про літню людину. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати потерпілому необхідну допомогу", - повідомив Цеголко.

Незалежно від сигналу регулювальника, ідеться про літню людину. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати постраждалому всю необхідну допомогу.

Опубліковано Святославом Цеголком 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві машина з кортежу Порошенка збила пішохода. Потерпілим виявився чоловік 1930 року народження, його доставили до лікарні. За попередньою інформацією, лікарі діагностували у нього перелом ноги та струс головного мозку.

У поліції підтвердили, що їхній службовий автомобіль під час руху кортежу збив пішохода. Зокрема, повідомляється, що чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на забороняючий сигнал регулювальника.