ua en ru

Порошенко відреагував на розслідування вбивства Ноздровської

Порошенко відреагував на розслідування вбивства Ноздровської Фото: Петро Порошенко провів зустріч з керівництвом Нацполіції (president.gov.ua)

Порошенко провів зустріч з керівництвом Нацполіції і прийняв доповідь про проведення розслідування

Президент України Петро Порошенко відреагував на проведення співробітниками Національної поліції розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської. Про це повідомляє пресс-служба глави держави.

Повідомляється, що Порошенко провів зустріч з керівництвом Національної поліції і прийняв доповідь про проведення розслідування вбивства Ноздровской.

"Я думаю, що таке швидке розкриття свідчить про надзвичайно високий потенціал, який має реформована Національна поліція", - сказав глава держави, додавши, що розкриття цієї справи "робить честь і співробітникам Нацполіції, і слідчим, які були долучені до цієї справи".

Крім того, Порошенко подякував співробітників поліції за виконану роботу. Також додав, що слідчі поліції працювали в цілодобовому режимі для розкриття цієї справи.

Він зазначив, що розкриття злочину збільшує довіру до влади та поліції.

Нагадаємо, при цьому адвокат боку потерпілих у справі Ірини Ноздровської Олександр Худяков повідомив, "є багато питань щодо повноти слідства та обґрунтованості головною версією".