ua en ru

Порошенко обіцяє докласти всіх зусиль для розслідування вбивства Шеремета

Порошенко обіцяє докласти всіх зусиль для розслідування вбивства Шеремета Фото: Павло Шеремет (facebook.com pavel.sheremet.9)

Порошенко назвав розслідування вбивства Шеремета справою честі

Президент України Петро Порошенко обіцяє докласти всіх зусиль для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він заявив сьогодні журналістам, передає РБК-Україна.

"Ми повинні зробити все для того, щоб і замовники, і виконавці були притягнуті до відповідальності. Ми зі свого боку, я зі свого боку, зробимо все, щоб вбивці були знайдені. Я сказав, що це справа честі. І слідчі, і ми це з контролю не знімемо", - заявив Порошенко.

Він також додав, що зробить все для забезпечення прозорості, ефективності розслідування та залучення іноземних фахівців.

Нагадаємо, раніше МВС заявляло про відсутність підозрюваних у справі про вбивство Шеремета.

"Немає чіткого підозрюваного або підозрюваних. В даний час ситуація залишається такою, що похвалитися тим, що є підозрювані, ми не можемо", - заявили в МВС.

Павло Шеремет загинув вранці 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля. Інцидент стався на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві, коли журналіст їхав на радіоефір. За даними слідства, вибуховий пристрій було закладено під днищем автомобіля. Близькі Шеремета повідомляли, що перед смертю він скаржився на стеження.