ua en ru

Помічницю Обами затримали за стрілянину і напад на людину

Помічницю Обами затримали за стрілянину і напад на людину Фото: Помічниця Барака Обами Баргветта Сінглтарі

Суд над помічницею Білого дому відбудеться у вересні

Старшу помічницю Президента Сполучених Штатів Америки (США) Барака Обами звинуватили у нападі на свого бойфренда, а також у стрільбі, яка сталася в передмісті Вашингтона (округ Колумбія). Про це заявив офіцер поліції Капітолію США, передає USAtoday.

Так, повідомляється, що 37-річна Баргветта Сінглтарі обіймає посаду спеціального помічника Президента США. Зокрема, вона відповідає за відносини Барака Обами з палатою представників конгресу.

"Інцидент стався ще минулої п'ятниці. Офіцер поліції прибув за дзвінком в будинок Сінглтарі, де вона напала на співмешканця. В ході сварки зі співробітником поліції вона вихопила пістолет у офіцера і один раз вистрілила в підлогу. Ніхто не постраждав", - пише видання, посилаючись на представників місцевої поліції.

Сінглтарі була звинувачена в нападі другого ступеня і була випущена з в'язниці під заставу в 75 тисяч доларів. Суд над нею відбудеться у вересні.

У свою чергу, представники Білого дому від коментарів відмовилися.

Нагадаємо, Президент США Барак Обама в 2016 році очолить форум світових лідерів, спрямований на протидію глобального розповсюдження ядерної зброї.