ua en ru

У Полтавській області в результаті ДТП загинула одна людина, троє травмовані

У Полтавській області в результаті ДТП загинула одна людина, троє травмовані Фото: ДТП в Полтавській області

За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням

У селі Клепачі Хорольського району Полтавської області на автодорозі Клепачі - Вергуни сталася аварія, в результаті якої загинув 25-річний чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП в Полтавській області.

Так, згідно з повідомленням, ще три людини у віці 18, 19 і 21 років, які знаходились в автомобілі ВАЗ-2105, з травмами та забоями доставлені до Хорольської центральної районної лікарні.

"За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та допустив зіткнення з деревом на узбіччі", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. ст 2. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження").

Правоохоронці з'ясовують, хто саме перебував за кермом ВАЗ та інші обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, у Вінницькій області вчора, 18 грудня, водій рейсового автобуса втратив керування на слизькій дорозі і врізався у вантажівку, припарковану на узбіччі, в результаті чого три людини були госпіталізовані.