ua en ru

Полтавський суд збільшив термін позбавлення волі до 8 років екс-голові сільради за отримання хабара у розмірі 350 тис. грн.

Обласний апеляційний суд Полтавської області після внесення відповідної апеляції збільшив термін позбавлення волі до 8 років колишньому сільському голові Світлогірської сільської ради Кобеляцького району Полтавської обл. Віктору Жуку. Про це повідомляє прес-служба департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України.

Зокрема, Обласний апеляційний суд постановив призначити В.Жуку покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років з позбавленням права обіймати посади, пов'язані зі здійсненням функцій представника влади та виконанням повноважень організаційно-розпорядчого та адміністративно-господарського характеру строком на 3 роки та конфіскацією всього майна, що є його власністю.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2008 р. В.Жука було затримано під час отримання хабара в сумі 350 тис. грн. Чиновник за цю суму пообіцяв виділити жителеві обласного центру земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.