ua en ru

У Полтаві журналіст повісився у себе в квартирі

У Полтаві журналіст повісився у себе в квартирі Фото: Анатолій Мележик повісився у себе в квартирі

Чоловік повісився через звинувачення в крадіжці 20 тисяч гривень

У Полтаві журналіст "Громадського ТБ.Полтава" Анатолій Мележик повісився у себе в квартирі. Про це повідомив начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції Полтавської області Юрій Сулаєв, повідомляє видання "Полтавщина".

"Годину тому його зняли з петлі. Зараз там працює слідчо-оперативна група", - розповів він.


"Причини свого вчинку журналіст повідомив на своїй сторінці в Facebook. Останнє повідомлення було опубліковано автоматично на момент, коли його вже не було в живих", - йдеться в повідомленні.

Так, журналіст прийняв рішення покінчити життя самогубством після того, як широко поширилася історія про те, що він вкрав у співзасновника "Громадського ТБ.Полтава" Богдана Звягольського 20 тисяч гривень та паспорт.

Як повідомляється, Мележика перевіряли на поліграфі і після декількох повторних розпитувань він зізнався у своїй причетності до крадіжки. Ці факти підтвердили його колеги і дівчина Мележика Людмила Гудзь.

Згідно з повідомленням, 7 травня Мележик на своїй сторінці в Facebook опублікував заповіт, датований 4 травня. Він також подякував усім, кого знав і написав "Прощайте".

А сьогодні, 11 травня, о 12:30 на його сторінці в соцмережі автоматично опублікований пост - передсмертна записка, в якій журналіст звинуватив у своїй смерті Богдана Звягольського. Також у цій публікації Мележик повідомив, що Звягольський заздалегідь домовився про результати поліграфа, а також змусив Анатолія вибачитися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві журналіст покінчив життя самогубством.