ua en ru

У Польщі кілька українців напали на патрульних, є поранені

У Польщі кілька українців напали на патрульних, є поранені Фото: польська поліція (facebook.com/PolicjaPL)

Поліція намагалася заспокоїти групу іноземців, які розпивали спиртні напої

У польському Згежі група українців і грузинів напала на поліцейських, в результаті інциденту є поранені, передає місцеве видання Dziennik Lozki.

Повідомляється, що інцидент стався пізно вночі. Поліцейський патруль помітив групу чоловіків, які розпивали алкоголь у недозволеному місці і вели себе агресивно. Правоохоронці спробували їх ідентифікувати, однак ті почали кидати каміння та бруківку в поліцейських, після чого патрульні зробили кілька попереджувальних пострілів. В результаті п'ятеро нападників отримали поранення ніг, всього затримано 13 осіб.

Також повідомляється, що затримані є громадянами України та Грузії. Крім того, в зіткненнях травму голови отримав один з патрульних. Поліція приймає першочергові заходи, встановлюють особи затриманих і опитують свідків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Варшаві в ході конфлікту на національному ґрунті побили двох українців. Інцидент стався в районі Воля після того, як вони на зупинці зайшли в автобус. Потім один з пасажирів штовхнув українця, а коли автобус почав рух, став наносити обом удари кулаками. Крім того, нападник викрикував образи на національному грунті.