ua en ru

У Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 поранені

У Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 поранені Фото: ДТП у Польщі (nowiny24.pl)

У момент аварії на дорозі було дуже слизько

У Польщі мікроавтобус з шістьма українськими громадянами потрапив під колеса вантажівки, двоє осіб загинуло, четверо поранені. Про це повідомляє видання nowiny24.pl.

"Поліцейські встановили, що водій "Ford", рухаючись у бік Перемишеля, раптово виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою з причепом. У момент ДТП на дорозі було дуже слизько", - зазначила Магдалина Стекура, представник муніципальної поліції Перемишеля.

ДТП сталося на національній автодорозі №28 в Бирче Перемишельського повіту Підкарпатського воєводства. У мікроавтобусі знаходилося шість українців, водій та пасажир загинули на місці, четверо пасажирів госпіталізовано з різними травмами. Один з них транспортований вертольотом рятувальної служби у важкому стані.

Повідомляється, що українці працювали на реконструкції мосту у Бірч. У поліції заявили, що водій не постраждав і на момент зіткнення був тверезий.

У Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 пораненіУ Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 пораненіУ Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 пораненіУ Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 пораненіУ Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 пораненіУ Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 пораненіУ Польщі в ДТП загинуло 2 українців, 4 поранені

Нагадаємо, Польща попередила ЄС про негативні наслідки тиску на неї.