ua en ru

У Польщі в ДТП загинули четверо українців

У Польщі в ДТП загинули четверо українців Фото: у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями (РБК-Україна)

ДТП сталася на залізничному переїзді в Ополе

В Ополе (Польща) в дорожньо-транспортній пригоді на залізничному переїзді загинули четверо громадян України, передає місцеве видання naszemiasto.pl.

Повідомляється, що інцидент стався напередодні ввечері близько 19:00 за місцевим часом. Легковий автомобіль Volkswagen Passat з українцями виїхав на переїзд, після чого його протаранив рейковий автобус. В результаті ДТП загинули четверо українців у віці від 20 до 60 років. Пасажири і машиніст рейкового автобуса не постраждали.

У Польщі в ДТП загинули четверо українцівУ Польщі в ДТП загинули четверо українцівУ Польщі в ДТП загинули четверо українців

Фото: смертельна ДТП у Польщі (naszemiasto.pl)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'яний українець влаштував смертельну ДТП у Польщі. За даними Gazeta Wrocławska, у Вроцлаві водій BMW не впорався з керуванням і на великій швидкості врізався в дерево, у результаті чого є загиблий. Ще двоє пасажирів втекли з місця події до приїзду екстрених служб. Водій отримав травму голови, йому надали медичну допомогу, після чого українець був затриманий місцевою поліцією.