ua en ru

У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинув українець

У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинув українець Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Ще один громадянин України був травмований

Поблизу населеного пункту Новогродек Поморський у Західнопоморському воєводстві на північному заході Польщі мікроавтобус потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, у результаті якої один громадянин України загинув, а інший отримав травми. Про це повідомляє польський портал ono24.info, посилаючись на речника поліції повіту міста Мислібож Яцека Полещука.

ДТП трапилася напередодні приблизно о 15:00 (за київським часом).

"Загинув один пасажир мікроавтобуса - громадянин України. Ще один українець, який був в цьому автомобілі, отримав травми", - поінформував речник.

Він додав, що травми отримали водій-поляк, а також двоє працівників дорожніх служб. Їх перевезено до шпиталю міста Гожув Велькопольський.

За неофіційними даними, водій мікроавтобуса обганяв вантажівку і не встиг загальмувати перед автомобілем дорожніх служб. Водій мікроавтобуса був тверезий. Автодорогу S3 було заблоковано на декілька годин в обох напрямках.

Нагадаємо, як раніше писало РБК-Україна, у Польщі районний суд Перемишля заарештував водія українського автобуса, який 17 серпня потрапив в ДТП на Підкарпатті.

Як повідомлялося, у Польщі в Підкарпатському воєводстві в дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) потрапив український автобус з туристами. В результаті аварії загинули три людини, ще 51 отримали поранення. Туристичний автобус віз туристів зі Львова і він прямував до Австрії. Автобус впав зі схилу і перекинувся.