ua en ru

Польща відновила розслідування причин Смоленської трагедії 2010 року

Польща відновила розслідування причин Смоленської трагедії 2010 року Фото: міністр оборони Польщі Антоній Мачеревич

Для проведення процедури буде сформульована спеціальна комісія

Уряд Польщі повідомив про те, що було відновлено розслідування причин катастрофи літака колишнього президента Польщі Леха Качиньського, повідомляє Сіньхуа.

Як зазначається в офіційній заяві відомства, міністр оборони Польщі Антоній Мачеревич, в підписаному ним документі погодився сформувати комісію з розслідування авіакатастрофи.

За словами Мачеревича, комісія "вже отримала запис всього маршруту прямування літака, починаючи від його зльоту аж до його руйнування в повітрі".

Як відомо, літак президента Польщі Леха Качиньського розбився 10 квітня 2010 року під Смоленськом, у результаті катастрофи загинули всі 96 пасажирів. Раніше повідомлялося, що літак Ту-154М, що перевозив президента Польщі Леха Качиньського і зазнав катастрофи під Смоленськом у квітні 2010 року, зруйнувався в повітрі ще до зіткнення з землею.

Раніше повідомлялося, що літак Ту-154М, що перевозив президента Польщі Леха Качиньського і зазнав катастрофи під Смоленськом у квітні 2010 року, зруйнувався в повітрі ще до зіткнення з землею.