ua en ru

Польща посилить контроль на кордоні через коронавірус, число заражених зростає

Польща посилить контроль на кордоні через коронавірус, число заражених зростає Ілюстративне фото (adevarul.ro)

Польща підтвердила 16 випадків зараження коронавірусом

Число заражених коронавірусом у Польщі досягло 16 осіб, на кордоні з Німеччиною і Чехією посилять контроль. Про це пишуть польські ЗМІ.

Зокрема, у польському МОЗ підтвердили 16 випадків зараження коронавірусом. Перший випадок зафіксований у Кракові, нових заражених виявили у Рацибужі. Інші хворі перебувають у Варшаві, Зеленій Гурі, Щецині, Оструді та Вроцлаві. Двоє з них знаходяться у важкому стані, понад 170 госпіталізовано з підозрою на коронавірус, близько чотирьох тисяч перебуває на домашньому карантині.

Крім того, прем'єр-міністр Матеуш Моравецький заявив про введення санітарного контролю на кордонах з Німеччиною і Чехією через коронавірус.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Польщі Анджей Дуда підписав спеціальний закон про боротьбу з коронавірусом. Закон дозволяє додатково госпіталізувати хворих з підозрою на коронавірус, а також надає право роботодавцям доручати підлеглим працювати з дому.

Сьогодні стало відомо, що результати повторного тесту на коронавірус жителя Чернівців, якого раніше госпіталізували, дали позитивний результат.