ua en ru

Політрада НУ-НС звернулася до керівництва ВР щодо службового розслідування фальсифікації протоколу про відставку М.Мартиненка.

Політична рада парламентської фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" звернулась до керівництва Верховної Ради України щодо сприяння у розслідуванні фальсифікації протоколу засідання фракції з вимогою відставки її голови Миколи Мартиненка, яке начебто відбулось 23 жовтня. Про це повідомила прес-служба фракції.

"Ні 23 жовтня, ні в інший день не було ніякого засідання фракції НУ-НС, де б розглядалось питання про відставку М.Мартиненка, не кажучи вже про прийняття такого рішення. Більше того, вже два народны депутати нашої фракції - Тарас Стецьків та Олександр Клименко - заявили про те, що вони не ставили своїх підписів під рішенням про зміщення з посади голови фракції", - зазначає політрада.

З цією метою фракція НУ-НС створила робочу групу, до якої увійшли народні депутати Борис Тарасюк, Роман Зварич та Анатолій Матвієнко. Робоча група має представити свої висновки не пізніше 3 листопада 2009 р.

Нагадаємо, 23 жовтня нардеп від НУ-НС, лідер депутатської групи "За Україну!" В'ячеслав Кириленко заявив про збір фракцією підписів за зміну її керівництва.