ua en ru

Поліція затримала трьох учасників масової бійки у Харківській області

Поліція затримала трьох учасників масової бійки у Харківській області Фото: поліція

У селищі Вільшани посилені заходи безпеки

Поліція затримала трьох учасників масової бійки у Харківській області, що сталася вчора, 16 травня 2017 року, у селищі Вільшани. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Харківській слідчі затримали трьох учасників збройного конфлікту у селищі Вільшани. Ними виявилися місцеві жителі 52, 43 та 38 років. Саме на цих людей прямо вказали свідки, як на найактивніших учасників події. Чоловіки затримані в порядку статті 208 КПК України. Ретельне розслідування причин та обставин інциденту триває", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за фактом масової бійки із застосуванням зброї, в ході якої одна людина загинула та четверо постраждали поліція порушила кримінальні справи за ч.4 ст. 296 (хуліганство) та п.7 ч. 2 ст. 115 (вбивство з хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України.

Крім того, повідомляється, що наразі у селищі Вільшани посилені заходи безпеки. Населений пункт патрулюють бійці батальйону особливого призначення. Під наглядом правоохоронців знаходяться адміністративні будівлі, дитячі та медичні заклади.

Також зазначається, що на під’їздах до селища виставлені кордони з числа груп швидкого реагування патрульної поліції. Загалом за порядком у населеному пункті стежать півсотні правоохоронців. Поліція повністю контролює ситуацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що між жителями селища Вільшани Харківської області стався збройний конфлікт, в результаті якого четверо чоловіків з пораненнями доставлені в районну лікарню, один з постраждалих помер.