ua en ru

Поліція затримала підприємця, який влаштував стрілянину в центрі Москви

Поліція затримала підприємця, який влаштував стрілянину в центрі Москви фото: стрілянина в Москві (twitter.com-PraktikaNews)

Затриманого доставили до органів Слідчого комітету

Російські правоохоронці затримали підприємця, який влаштував стрілянину в центрі Москви в середу, 27 грудня. Ним виявився екс-директор кондитерської фабрики "Меншовик" Ілля Авер'янов, передають російські ЗМІ.

Затриманого поліцейські доставили в органи Слідчого комітету Росії. За фактом події Слідчий комітет порушив дві кримінальні справи за статтями про вбивство і незаконний обіг зброї.

Попередньо слідством з'ясовано, що колишній власник фабрики вступив в конфлікт з її нинішнім керівництвом, дістав зброю і кілька разів вистрілив. Поранення отримав охоронець фабрики, згодом той помер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві на кондитерській фабриці після стрілянини захопили заручників, у результаті інциденту загинула одна людина. Пізніше інформацію про захоплення заручників спростували. Підозрюваний у стрільбі на кондитерській фабриці "Меншовик" зник з місця інциденту до приїзду поліції.