ua en ru

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві військового в Донському

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві військового в Донському Фото: поліція затримала підозрюваного у вбивстві військового-контрактника

Підозрюваний служив із загиблим в одній військовій частині

Поліцейські затримали військовослужбовця, підозрюваного у вбивстві військового-контрактника в селі Донське Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Донецької області.

Затриманий – житель Запоріжжя 1973 року народження. Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового утримання у Волновасі. У нього вилучено ймовірне знаряддя злочину – вогнепальну зброю.

"Триває досудове розслідування. Матеріали кримінального провадження, попередньо відкритого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, будуть направлені у військову прокуратуру", – йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, конфлікт між групою чоловіків стався в селі Донське Волноваського району в ніч на 2 січня. Український військовослужбовець отримав смертельні тілесні ушкодження, ще двоє цивільних були поранені.

Загиблим військовим-контрактником виявився 34-річний житель Херсона, ще двоє жителів Волноваського району 30 і 22 років госпіталізовані.