ua en ru

Поліція затримала чоловіка, який погрожував отруїти напої підприємства, якщо йому не заплатять 1 млн євро

Поліція затримала чоловіка, який погрожував отруїти напої підприємства, якщо йому не заплатять 1 млн євро Фото: затримання

Чоловік погрожував одному з підприємств Київської області ввести отруту в соки і солодку воду

Правоохоронні органи затримали чоловіка, який погрожував одному з підприємств Київської області ввести отруту у продукцію компанії (зокрема, соки, безалкогольну солодку воду), якщо керівництво не заплатить йому 1 млн євро. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

"На адресу товариства надійшов лист, в якому містилася детальна інформація про передачу зазначених коштів, а також відео, де чоловік шприцом закачує нібито отруту в продукцію компанії. За результатами проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями встановлено особу зловмисника. Ним виявився 24-річний уродженець Одеської області. Під час обшуку квартири чоловіка виявлено та вилучено знаряддя скоєння злочину (комп'ютер, фотоапарат і сім-карту з якої надходили інструкції щодо передачі зазначених коштів)", - йдеться в повідомленні.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 189 (вимагання) КК України. В даний час вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Одесі співробітники поліції затримали чоловіка, який в будинку по Обсерваторному провулку закрився в квартирі на першому поверсі і погрожував підірвати гранату РГД-5.