ua en ru

Поліція затримала дівчину, причетну до різанини у Львові

Поліція затримала дівчину, причетну до різанини у Львові Фото: Дмитро Загарія

Було знайдено зброю вбивства і встановлено особи ще чотирьох причетних

Співробітники поліції затримали дівчину, яка була причетна до різанини в центрі Львова, під час якої загинув 19-річний житель міста і ще троє були поранені, передає ZAXID.NET з посиланням на в.о. начальника управління Національної поліції у Львівській області Дмитра Загарію.

За словами голови обласної поліції, затриманої дівчині 23 роки, вона львів'янка. Крім того, співробітники поліції встановили особи чотирьох молодих чоловіків і знайшли ніж, який після різанини злочинці викинули. Зараз проводять оперативні заходи для того, щоб їх затримати.

Нагадаємо, в ніч на 18 листопада у Львові відбулися дві сутички. На проспекті Свободи біля Оперного театру четверо молодих чоловіків і дівчина напали на двох хлопців 17 і 18 років. Вони отримали ножові поранення і були госпіталізовані.

Приблизно через годину на проспекті Волі відбулася ще одна сутичка біля фігури Божої Матері. Один з поранених, 19-річний львів'янин, студент "Львівської політехніки", загинув на місці. Другого, 18-річного юнака госпіталізували з ножовим пораненням.

За фактом різанини у Львові відкрито кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).