ua en ru

Поліція порушила справу за фактом ДТП з іноземцями в Ужгороді

Поліція порушила справу за фактом ДТП з іноземцями в Ужгороді Фото: ДТП в Ужгороді (zk.npu.gov.ua)

Слідство у справі триває

Поліція порушила справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) з іноземцями в Ужгороді. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

"Справу розслідують слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області. За даним фактом вони відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть кількох осіб. Слідство у справі триває", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій Land Rover Freelander на іноземній реєстрації, суттєво перевищивши швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом, внаслідок чого загинули три особи ще одного пасажира доправили до лікарні.

Поліція порушила справу за фактом ДТП з іноземцями в УжгородіПоліція порушила справу за фактом ДТП з іноземцями в Ужгороді

Фото: ДТП в Ужгороді (zk.npu.gov.ua)

Як повідомляють місцеві ЗМІ, учасники аварії - громадяни однієї з арабських країн.

Наслідки жахливої ДТП в Ужгороді: троє арабів загинули, за життя ще одного борються лікарі. Відео 0312.ua. 12.02.2018

Наслідки жахливої ДТП в Ужгороді: троє арабів загинули, за життя ще одного борються лікарі. Відео 0312.ua. 12 лютого 2018 року.

Опубліковано 0312.ua - Сайт мiста Ужгорода 11 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ужгороді внаслідок ДТП загинули 3 іноземці.