ua en ru

Поліція порушила справу за фактом бійки в Оболонському райсуді Києва

Поліція порушила справу за фактом бійки в Оболонському райсуді Києва Фото: поліція

Близько 15 активістів намагалися потрапити на закрите засідання суду

Поліція порушила кримінальну справу за фактом бійки в Оболонському районному суді Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в місті Києві.

"Близько 15-ти активістів намагалися потрапити на засідання Оболонського районного суду міста Києва. У зв'язку з тим, що слухання справи проводиться у закритому режимі, правоохоронці обмежили доступ до залу осіб, які не є учасниками судового розгляду. Внаслідок цього між активістами і правоохоронцями виникла бійка, яку згодом локалізували", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про подію внесено до Журналу єдиного обліку Оболонського управління поліції в місті Києві. За результатами перевірки правоохоронці приймуть законне процесуальне рішення.

Нагадаємо, головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки СБУ в ході здійснення досудового розслідування кримінального виробництва 10 січня 2016 року затримала озброєну групу осіб, які 23 листопада 2015 в Києві на території "Гідропарку" здійснили напад на учасників АТО - співробітників СБУ і заподіяли їм тілесні ушкодження.